Om BestSeat
Alle pladser skal være de bedste pladser...

Navnet Best-Seat understreger, at vi altid anstrenger os for, at alle pladser er lige gode, hvad angår lyd og billede.

Vi rådgiver, projekterer, installerer og servicerer audiovisuelle løsninger for private, undervisningsinstitutioner og virksomheder. 

Når du handler hos os, nyder du godt af vores årelange erfaring i opsætning og installation af alle typer audiovisuelt udstyr. 
 
Vores mål er at levere god kvalitet og et højt serviceniveau til yderst konkurrencedygtige priser.

Høj kvalitet og serviceniveau til gode priser
 

Best Seat har i mere end 17 år rådgivet, projekteret, installeret og serviceret audiovisuelle løsninger for private, undervisningsinstitutioner og virksomheder.


 

Best Seat har dermed årelang erfaring i opsætning og installation af alle typer audiovisuelt udstyr, hvor målet er at levere god kvalitet og et højt serviceniveau til yderst konkurrencedygtige priser.


 

Vi er ordreproducerende og udvælger derfor de produkter og udstyrssammensætninger, der er optimale for løsningen af en given opgave, uden at skulle tage hensyn til at rydde ud på et lager.


 

For at sikre de bedste løsninger, arbejder vi med anerkendte mærker af høj kvalitet set i forhold til prisen. Vi udfører i videst muligt omfang vores installationer med standardenheder, så det er nemt både at servicere og udbygge dem.

 

Godt håndværk og nem betjening

Uanset om vi foretager en stor eller lille installation, er det vores mål, at du som bruger altid kan betjene dit udstyr på en nem måde, ligesom at installationen skal leve op til de håndværksmæssige bedste standarder

 
Best Seat er medlem af AV-Brancheforeningen og Dansk Erhverv. Best Seat har overenskomst med HK og Dansk Metal

Vil du vide mere, kan du downloade vores profilbrochure her

I Best-Seat leverer vi

Lyd og billedinstallation med fokus på nem betjening og høj ydeevne. Uanset om der er tale om løssalg, installation eller udlejning, er det vores klare mål, at du som bruger bliver sikret en problemfri tilværelse med audiovisuelt udstyr.

Kontakt os

Best-Seat ApS
Marielundvej 46 C
2730 Herlev
Telefon: 39 67 11 13
E-mail: info@best-seat.dk

Copyrights

© 2012 - All rights reserved
Photos by shutterstock.com
site created and hosted by wkh.dk
Luk