Om BestSeat
Alle pladser skal være de bedste pladser...

Navnet Best-Seat understreger, at vi altid anstrenger os for, at alle pladser er lige gode, hvad angår lyd og billede.

Vi rådgiver, projekterer, installerer og servicerer audiovisuelle løsninger for private, undervisningsinstitutioner og virksomheder. 

Når du handler hos os, nyder du godt af vores årelange erfaring i opsætning og installation af alle typer audiovisuelt udstyr. 

Høj kvalitet og serviceniveau til gode priser
Vores mål er at levere god kvalitet og et højt serviceniveau til yderst konkurrencedygtige priser. 

Vi er ordreproducerende, hvilket betyder, at vi ikke har et lager af udstyr, vi først skal have solgt. Derfor kan vi til enhver tid udvælge de produkter og udstyrssammensætninger, der er optimale for løsningen af en given opgave uden at skulle tage hensyn til at rydde ud på et lager.

For at sikre de bedste løsninger arbejder vi med anerkendte mærker af høj kvalitet i forhold til prisen. Vi udfører i videst muligt omfang vores installationer med standardenheder, så det er nemt både at servicere og udbygge dem.

Godt håndværk og nem betjening
Uanset om vi foretager en stor eller lille installation, er det vores mål, at du altid kan betjene dit udstyr på en nem måde, ligesom at installationen skal have den håndværksmæssigt bedste standard. 

Vil du vide mere, kan du downloade vores profilbrochure her

I Best-Seat leverer vi

Lyd og billedinstallation med fokus på nem betjening og høj ydeevne. Uanset om der er tale om løssalg, installation eller udlejning, er det vores klare mål, at du som bruger bliver sikret en problemfri tilværelse med audiovisuelt udstyr.

Kontakt os

Best-Seat ApS
Vandtårnsvej 77
2860 Søborg
Telefon: 39 67 11 13
E-mail: info@best-seat.dk

Copyrights

© 2012 - All rights reserved
Photos by shutterstock.com
site created and hosted by wkh.dk
Luk