Sportshaller
Udstyr i en sportshal skal klare mange forskellige formål...

Best-Seat har mange års erfaring med de udfordringer, som sportshaller giver, når det handler om installering af udstyr til lyd, lys og billede. Vi har installeret lydanlæg og billedudstyr i mange slags haller, som bruges til alt fra tennis, håndbold, ishockey og musik til ridning, svømning, fitness og fodbold. 

Akustiske beregninger
Før hver installation foretager vi akustiske beregninger, så vi sikrer, at der opnås en god taleforståelighed, sådan at rummet både kan benyttes til tale og musik, uden at lyden mudrer. Efterfølgende benytter vi et avanceret, akustisk måleudstyr for at tjekke, om den lydmæssige kvalitet af det installerede system er i orden. 


Eksempler på installationer
Herunder kan du se et udsnit af de haller, hvor vi har lavet installationer.

Farum Arena, Hvalsø Hallen, Kildeskovshallerne, Ølstykkehallen, Idrættens Hus, Fløng Svømmehal, Taastrup Idræts Haller, Taastrup Svømmehal, Roskilde Katedralskole.

Ring og hør, hvad vi kan gøre for netop jeres hal.

I Best-Seat leverer vi

Lyd og billedinstallation med fokus på nem betjening og høj ydeevne. Uanset om der er tale om løssalg, installation eller udlejning, er det vores klare mål, at du som bruger bliver sikret en problemfri tilværelse med audiovisuelt udstyr.

Kontakt os

Best-Seat ApS
Marielundvej 46 C
2730 Herlev
Telefon: 39 67 11 13
E-mail: info@best-seat.dk

Copyrights

© 2012 - All rights reserved
Photos by shutterstock.com
site created and hosted by wkh.dk
Luk