Klasselokaler
Når undervisningen skal matche nutidens teknologi...

Den interaktive undervisning er blevet hverdag i undervisningslokaler landet over. I Best-Seat har vi mange års erfaring med at installere udstyr i undervisningslokaler, så lyd og billede går op i en højere enhed, samtidig med at vi tager hensyn de økonomiske rammer.

Projektorer, højttalere og interaktive tavler er et godt supplement i undervisningen. Med en computer tilkoblet internettet kan du som underviser bruge relevante billeder, filmklip, dokumenter og landkort i din undervisning. F.eks. kan du som landkort bruge Google Earth, der helt ned på gadeniveau altid er opdateret. 

Benytter du dig af en interaktiv tavle, giver det dig mulighed for at gemme, hvad du har skrevet på tavlen, og fortsætte, hvor du slap, i næste lektion. Du kan også lægge det gemte ud på klassens hjemmeside, så eleverne automatisk har noter fra lektionen. 

I Best-Seat leverer vi

Lyd og billedinstallation med fokus på nem betjening og høj ydeevne. Uanset om der er tale om løssalg, installation eller udlejning, er det vores klare mål, at du som bruger bliver sikret en problemfri tilværelse med audiovisuelt udstyr.

Kontakt os

Best-Seat ApS
Vandtårnsvej 77
2860 Søborg
Telefon: 39 67 11 13
E-mail: info@best-seat.dk

Copyrights

© 2012 - All rights reserved
Photos by shutterstock.com
site created and hosted by wkh.dk
Luk