Hjemmebiograf 
Når gode film skal ses i hjemmebiografen...

Best-Seat tilbyder både kvalitetskomponenter til hjemmebiografer og installation af komplette hjemmebiografer og 'whole house entertainment'-systemer – der sikrer, at du kan høre musik, radio eller se film overalt i dit hjem.

Indretning af en hjemmebiograf har mange løsningsmuligheder – fra den dedikerede løsning i et separat rum til den smagfuldt integrerede i din normale opholdstue.

Vi kan vejlede dig om markedets udbud og finde løsninger, som både er tilpasset dine tekniske krav og din økonomi. Fra første ide til færdigt projekt kan vi guide dig igennem et ellers uoverskueligt udbud af muligheder og sikre dig mest for pengene. 

Vi rådgiver efter devisen 'lidt men godt', sådan at du har mulighed for at opbygge et entertainment-system af høj kvalitet over en årrække, så du ikke behøver at lægge alle pengene på bordet fra start. Dog kan vi sikre dig, at du har et godt, funktionsdygtigt anlæg fra start.

I Best-Seat leverer vi

Lyd og billedinstallation med fokus på nem betjening og høj ydeevne. Uanset om der er tale om løssalg, installation eller udlejning, er det vores klare mål, at du som bruger bliver sikret en problemfri tilværelse med audiovisuelt udstyr.

Kontakt os

Best-Seat ApS
Marielundvej 46 C
2730 Herlev
Telefon: 39 67 11 13
E-mail: info@best-seat.dk

Copyrights

© 2012 - All rights reserved
Photos by shutterstock.com
site created and hosted by wkh.dk
Luk