Auditorier
Av-udstyr til auditorier skal gøre alle pladser lige gode...

Best-Seat har gennem årene leveret og installeret av-udstyr til mange auditorier. En av-installation kan bestå af mange elementer – fra lydanlæg og projektorer til interaktive tavler og optagelse af aktiviteter i auditoriet. 

Med en av-installation har man mulighed for at vise relevante billeder, filmklip, dokumenter og landkort for en stor forsamling. Du har også mulighed for at gemme alt, hvad du har skrevet på en interaktiv tavle, til senere brug, publicering på nettet eller som pdf-fil.

Alle pladser skal være lige gode
Forudsætningen for en god av-installation i auditorier er, at alle pladser er lige gode. Derfor gælder det om:
  • At få den rette balance mellem lydniveau og taleforståelighed, sådan at alle tilhørerne kan forstå, hvad der bliver sagt, uanset hvor de sidder i rummet.
  • At tilpasse billedstørrelsen på visuelle medier som projektorer og interaktive tavler, så alle kan se.
Vores erfaring viser, at det er fordelagtigt for alle parter at være med fra projektets start, da mange problemer hermed løses bedst og billigst. 

I Best-Seat leverer vi

Lyd og billedinstallation med fokus på nem betjening og høj ydeevne. Uanset om der er tale om løssalg, installation eller udlejning, er det vores klare mål, at du som bruger bliver sikret en problemfri tilværelse med audiovisuelt udstyr.

Kontakt os

Best-Seat ApS
Marielundvej 46 C
2730 Herlev
Telefon: 39 67 11 13
E-mail: info@best-seat.dk

Copyrights

© 2012 - All rights reserved
Photos by shutterstock.com
site created and hosted by wkh.dk
Luk